Skoči na vsebino

Povabilo k oddaji ponudb za likvidnostni kredit

11. 10. 2024

Prosimo vas za ponudbo za  likvidnostni kredit v višini 350.000 EUR za investiciji, ki sta sofinancirani   iz proračuna Evropske unije in sicer za projekta »Razširitev obrtne cone Komen« in »Projekt kulturni inkubator Štanjel«.

Likvidnostni kredit nameravamo  odplačati do konca tega proračunskega leta. 

Merila za izbor najugodnejše ponudbe:

Glavno merilo za izbor najugodnejše ponudbe je najnižja efektivna obrestna mera. Efektivna obrestna mera mora biti navedena na 3 decimalke natančno. V primeru, da bo naročnik prejel dve ali več ponudb z enako najnižjo efektivno obrestno mero, bo naročnik izvedel dodatna pogajanja s ponudniki.

Rok in način za predložitev ponudb:

Ponudbe lahko pošljete po elektronski pošti obcina@komen.si ali po pošti   na naslov  Občina Komen, Komen 86, 6223 Komen do vključno 24.10.2024  do 12.00 ure.

Odpiranje ponudb:

Prispele ponudbe bo po izteku roka za oddajo ponudb pregledala in obravnavala komisija, imenovana s strani občine. Odpiranje ponudb ni javno.

Obvestilo o izboru ponudbe:

Naročnik bo ponudnike obvestil o svoji odločitvi po elektronski pošti.

Kontaktna oseba:

Kontaktna oseba za posredovanje dodatnih informacij in pojasnil v zvezi s pripravo in predložitvijo ponudb je direktor občinske uprave Iztok Felicjan, na telefonski številki  05 – 731 04 50 ali na elektronskem naslovu iztok.felicjan@komen.si.

Povabilo k oddaji ponudbe.pdf

 

Novice Občine Komen

Bodi obveščen o spletnih objavah Občine Komen!
Naroči se na novice.

PRIJAVA