Skoči na vsebino

Županov sprejem za starejše občane, Gorjansko 12.9.2024

16. 09. 2024

V četrtek, 12. septembra 2024 je v zadružnem domu v Gorjanskem potekal prav poseben dogodek – vsakoletni sprejem župana za starejše občane. Dogodek, ki je bil pripravljen z veliko pozornostjo in ljubeznijo, je prinesel nasmehe na obraze naših starejših občanov in poskrbel za prijetno vzdušje, ki se ga bodo vsi udeleženci še dolgo spominjali.

Sprejem se je odvijal v lepo urejenem prostoru, za pripravo in okrasitev katerega sta z velikim trudom in ustvarjalnostjo poskrbela predsednica VO VS Gorjansko Silvana Pahor  in predsednik Društva upokojencev Komen Livjo Jelen. Njuna skrb za podrobnosti je prispevala k toplemu in prijaznemu vzdušju, ki je vsem prisotnim omogočilo, da se počutijo dobrodošle in cenjene.

Vse prisotne sta z igranjem navdušila harmonikaša Nik Gec in Maximiljan Žvokelj. Njuno igranje na harmoniko je vsem polepšalo dan in jih popeljalo v čase, ko so te melodije spremljale njihove mladostniške dni. Zbrane je razveselil tudi nastop Erne Stantič, ki je prisotne zabavala in osvojila njihova srca.

Župan je v svojem nagovoru poudaril pomen povezovanja in vključevanja starejših občanov v skupnost ter izrazil hvaležnost za njihov prispevek k razvoju skupnosti. Ob tem je izrazil posebno zahvalo vsem, ki so prispevali k uspehu dogodka in omogočili, da je vse potekalo v tako prijetnem duhu.

Vsem trem sodelujočim - harmonikašema Niku in Maximiljanu, Erni Stantič ter tudi  Silvani in Livjotu se iskreno zahvaljujemo. Njihov trud in predanost sta bila ključna za to, da je letošnji sprejem župana za starejše občane potekal tako nepozabno in prijetno.

Upamo, da bomo v prihodnosti še naprej lahko prirejali takšne dogodke, ki združujejo skupnost in prinašajo veselje v življenja naših starejših občanov.

20240912_185847.jpg

20240912_182511.jpg

20240912_182456.jpg

20240912_182447.jpg

Novice Občine Komen

Bodi obveščen o spletnih objavah Občine Komen!
Naroči se na novice.

PRIJAVA