temperatura 8°C
smer vetra V
hitrost 1.1m/s

Sporočila za javnost

Zbiranje projektnih predlogov za pripravo Strategije Lokalnega Razvoja


Datum: 31.03.2015

 

Lokalna akcijska skupina (LAS) Krasa in Brkinov pripravlja Strategijo Lokalnega Razvoja (SLR) za programsko obdobje 2014 – 2020. SLR je temeljni dokument za izvajanje pristopa CLLD – Lokalni razvoj, ki ga vodi skupnost. CLLD je orodje za spodbujanje celovitega lokalnega razvoja podeželja po načelu »od spodaj navzgor«, kar pomeni, da prebivalci sami povedo, kaj se jim zdi pomembno in kaj želijo, da se s danimi sredstvi naredi v njihovem okolju.

Zato vas v četrtek, 23.04.2015, vabimo na delavnico namenjeno pripravi projektnih predlogov, ki bo v Fabianijevi dvorani v Štanjelu ob 17:00 uri. Delavnica je namenjena vsem podjetnikom, gostincem, kmetom, nosilcem dopolnilne dejavnosti, društvom, predstavnikom krajevnih skupnosti in ostalim zainteresiranim z območja občine Komen. V prvem delu delavnice vam bo predstavljeno kaj se je s sredstvi LEADER v LAS Krasa in Brkinov naredilo do sedaj ter kakšne so smernice v novem programskem obdobju 2014 – 2020.

Drugi del delavnice pa je namenjen zbiranju projektnih predlogov, ki bodo služili kot osnova za pripravo SLR. Zaradi lažje organizacije delavnice vas vljudno naprošamo, da nam udeležbo na delavnici potrdite na e-pošto: info@ora.si oziroma na telefonsko številko: 05 73 44 362.

LAS PROJEKTNA IDEJA OBRAZEC[1].doc    

natisni