temperatura 27°C
smer vetra V
hitrost 5.2m/s

Sporočila za javnost

Športnik Krasa in Brkinov 2019


Datum: 11.12.2019

Dopis in povabilo organizatorjev prireditve:    

Tudi letos smo športne sile Občin Divača, Hrpelje Kozina, Komen ter Sežana ponovno združile moči in skupaj se bomo zahvalili vsem vam – športnim delavcem – za ves vložen trud na slavnostni prireditvi 10. 2. 2020, v Štanjelu kjer bomo najboljšim športnicam in športnikom podelili priznanja. Pred izvedbo podelitve pa vsem športnim klubom in društvom pošiljamo razpis za Športnik Krasa in Brkinov za leto 2019.                                 

Naprošamo vsa društva ter zainteresirano javnost, da do, torka 7. 1. 2020, posredujejo predloge za priznanja, ki naj bodo v skladu s Pravilnikom o priznanjih za Športnik Krasa, ki je priložen v prilogi.

Kandidate lahko predlagajo klubi, društva, druge športne organizacije, podjetja, vzgojno-izobraževalne ustanove ter posamezniki – fizične osebe. Vsi predlogi naj bodo oddani na razpisnem obrazcu in naj vsebujejo točne podatke. Predlog pošljite na e-naslov: niko.zadnik@sport-sezana.com (zadeva: Športnik Krasa in Brkinov 2019).  

Prosimo, da upoštevate rok oddaje predlogov.   Za vse dodatne informacije ter pomoč lahko pokličete Nika Zadnika na tel. 041 295 393 ali pišite na e-naslov: niko.zadnik@sport-sezana.com.  

Športni pozdrav!  

pravilnik_2019.pdf  

prijavnica_2019.doc      

 

šport
       

natisni