temperatura 27°C
smer vetra JZ
hitrost 1.2m/s

Objave

Akcija ocenjevanja urejenosti naselij, vrtov oz. okolice hiš na območju občine Komen v letu 2017.


Datum: 19.04.2017

Občina Komen tudi letos organizira »Akcijo ocenjevanja urejenosti naselij, vrtov oz. okolice hiš na območju občine Komen Namen akcije je spodbujanje in povezovanje občanov pri urejanju in varovanju naravnega okolja, ohranjanju naravne in kulturne dediščine.

Župan občine Komen je imenoval petčlansko komisijo, ki bo določila kriterije po posameznih kategorijah in opravila oglede na terenu. Kriteriji bodo ocenjeni s točkami od 1 do 5.

Kategorije, ki jih bo komisija letos ocenjevala, so:

-          A. »Najlepše urejeno naselje/del naselja«

-          B. »Najlepša zunanja ureditev (vrtovi, dvorišča, rastlinje, celostna ureditev)«

Komisija bo vse oglede na terenu opravila med 5.5.2017 in 31.5.2017.  

Predmet ocenjevanja v kategoriji A bodo vsa naselja v občini Komen. Ogledi naselij bodo nenapovedani. Za sodelovanje v kategoriji A prijave niso potrebne.

Za sodelovanje v kategoriji B je potrebno pravočasno oddati prijavnico. Prijavnico bodo lahko oddali vsi lastniki nepremičnin (lastniki domačij, stanovanjskih hiš oz. kmetijskih gospodarstev), ki bodo želeli sodelovati v akciji. O ogledih bodo predhodno obveščeni.

Rok za oddajo prijavnice je 5.5.2017.

Prijavnice so na voljo tudi v sprejemni pisarni Občine Komen. Vse dodatne informacije v zvezi s potekom akcije dobijo zainteresirani po telefonu št. 05/7310 464 pri Tanji Saražin Strnad oz. po elektronski pošti: tanja.strnad@komen.si v času uradnih ur. 

POVABILO-AKCIJA OCENJEVANJE VRTOV.pdf

PRIJAVNICA.docx

Podelitev priznanj 2017-obrazložitve.docx

 

vrt
vrt
vrt
vrt
vrt
vrt
vrt
vrt
vrt
vrt

natisni