temperatura 10°C
smer vetra Z
hitrost 1.4m/s

Ostala obvestila za občane

Vabilo k sodelovanju - Evropski teden športa / BEACTIVE


Datum: 15.09.2017

 

Vabilo k sodelovanju - Evropski teden športa / BEACTIVE

 

Evropski teden športa / BEACTIVE je pobuda Evropske komisije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi. Letos bo pod okriljem Olimpijskega komiteja Slovenije organiziran tretjič in poglavitni cilj je, spodbuditi najširši krog prebivalcev k redni telesni dejavnosti.

Športna zveza Komen se Evropskemu tednu športa, ki poteka med 23. in 30. septembrom pridružuje s pozivom vsem športnim društvom, ki izvajajo organizirano vadbo v Občini Komen, da v tem tednu odprejo vrata svojih programov in tako prispevajo k večanju števila športno aktivnih.

Naš cilj je, da bi v tem tednu k zdravemu načinu življenja s športom in rekreacijo spodbudili kar se da veliko število naših občanov. Pomembno vodilo pri tem je, da naredimo šport in rekreacijo kar se da dostopno zato si prizadevamo, da bi tudi Vi prispevali k temu cilju in našim občanom, ki v organizirano športno vadbo še niso vključeni ponudili brezplačno športno vadbo v vaših programih v času Evropskega tedna športa.

Vse informacije o društvih, programih, terminih vadbe bodo od 22.09.2017 objavljene na Facebook strani Športne zveze Komen, spletni strani Občine Komen, spletni strani TIC Štanjel ter preko plakatov na oglasnih mestih občine Komen.

 

Več o Evropskem tednu športa: http://ewos.olympic.si/

Pridružite se nam in preko športa prispevajmo k boljši družbi. Vaš odziv pričakujemo do 20.9.2017 na e-mail naslovu info@szkomen.si ali po telefonu na 040 645 767( Rajko Kralj) ter 031 231 725 (Borut Terčon).

  

Športni pozdrav

Športna zveza Komen

 

 

natisni