temperatura 5°C
smer vetra
hitrost 0.2m/s

Ostala obvestila za občane

PODJETNO NAD IZZIVE – nov program za bodoče podjetnike – 1. razpis


Datum: 21.12.2020

Regionalni razvojni center v letu 2021 pričenja z izvedbo projekta PODJETNO NAD IZZIVE – PONI Obalno-kraška. V programu bodo svetovalno, mentorsko ter finančno podprti posamezniki, ki se želijo podati na podjetniško pot.

Na spletni strani www.rrc-kp.si.  je objavljen 1. javni razpis za vključitev prve skupine udeležencev v program PONI. Rok za oddajo vloge je 18. 1. 2021.

Več o programu PONI:

CILJNA SKUPINA: Potencialni podjetniki (osebe s podjetniškimi idejami) ne glede na starost, spol in izobrazbo. Pogoj je, da izkazujejo namen in interes za podjetništvo.

VSEBINA: Udeleženci projekta bodo pri RRC Koper zaposleni za obdobje štirih mesecev. V tem času bodo pridobivali podjetniška znanja, ki so potrebna za samostojno podjetniško pot. Pod strokovnim mentorstvom in s pomočjo usposobljenih svetovalcev bodo izdelali poslovni model in poslovni načrt. Povezovali so bodo s podjetniki v spodbudnem in dobro opremljenem podjetniškem okolju

FINANCIRANJE PROJEKTA: Naložbo financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več informacij: mag. Tina Jančar Matekovič, tina.matekovic@rrc-kp.si; 05 66 37 590

 PONI 1. razpis - obvestilo za medije_18.12.2020.docx.pdf

 

natisni