temperatura 20°C
smer vetra JZ
hitrost 3m/s

Ostala obvestila za občane

𝗔𝗡𝗔𝗟𝗜𝗭𝗔 𝗣𝗢𝗧𝗥𝗘𝗕 𝗣𝗥𝗘𝗕𝗜𝗩𝗔𝗟𝗖𝗘𝗩 𝗞𝗥𝗔𝗦𝗔 𝗜𝗡 𝗕𝗥𝗞𝗜𝗡𝗢𝗩


Datum: 22.09.2022

🍇🍎V LAS Krasa in Brkinov smo v partnerstvu s kraško-brkinskimi občinami ter Zavodom Sopotniki pričeli z izvajanjem projekta trajnostne mobilnosti na podeželju - "𝗞𝗿𝗲𝗽𝗶𝘁𝗲𝘃 𝘁𝗿𝗮𝗷𝗻𝗼𝘀𝘁𝗻𝗲 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 𝗻𝗮 𝗞𝗿𝗮𝘀𝘂 𝗶𝗻 𝘃 𝗕𝗿𝗸𝗶𝗻𝗶𝗵".

➡️Pripravili smo spletno anketo, za katero vas iskreno vabimo, da jo izpolnite ter delite med prijatelji, sodelavci in znanci na območju Krasa in Brkinov: bit.ly/anketa_lokalno_povezani

⏰ Izpolnjevanje ankete vam bo vzelo pet minut.

🍎🍇Vaši odgovori nam bodo dali prepotrebno povratno informacijo o navadah in željah glede mobilnosti na našem območju. Le tako bomo lahko učinkovito in ustrezno naslovili potrebe prebivalcev območja.

Za starejše vprašanja mobilnosti na podeželju naslavlja Zavod Sopotniki. Z aktualnim projektom pa želimo naslavljati 𝘃𝗽𝗿𝗮𝘀̌𝗮𝗻𝗷𝗮 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 𝘃𝘀𝗲𝗵 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗰𝗶𝗷 𝗶𝗻 𝘂𝘀𝘁𝘃𝗮𝗿𝗶t𝗶 𝗿𝗲𝘀̌𝗶𝘁𝗲𝘃 za boljšo povezanost delov Krasa in Brkinov s centri. Dolgoročni cilj je, da gospodinjstva na Krasu in v Brkinih za vsakodnevne poti ne bi potrebovala drugega ali tretjega avtomobila, člani gospodinjstev pa bi bili manj obremenjeni s prevozi (starejših, otrok ipd.).

♻️Verjamemo, da bo omenjeni projekt na Krasu in v Brkinih prinesel veliko dobrega in boljšo lokalno povezanost, zato izpolnite anketo, da bo ta rešitev po meri čim več ljudi!

 
 OBMOČNA RAZVOJNA AGENCIJA KRASA IN BRKINOV d.o.o.

  LAS KRASA IN BRKINOV

  Partizanska cesta 4

  6210 Sežana                      

  Tel.: 05 73 00 258

  Tel.: 041 686 102

  e-pošta: info@laskrasainbrkinov.si

  web stran: www.laskrasainbrkinov.si

 

natisni