temperatura 27°C
smer vetra V
hitrost 5.6m/s

Sporočila za javnost

Poslovanje občinske uprave Občine Komen po 1. 6. 2020 – obvestilo za stranke


Datum: 30.05.2020

 

Občinska uprava Občine Komen je zaradi preventivnih ukrepov omejevanja širjenja možnosti okužb s koronavirusom COVID-19 od 11. 3. 2020 uradne ure izvajala le po telefonu.

 

Z dnem 1. 6. 2020 občinska uprava ponovno odpira svoja vrata za stranke in sicer v času uradnih ur:

- ob ponedeljkih od 8. do 12. ure,

- ob sredah od 8. do 12. ure ter od 15. do 17. ure,

- ob petkih od 8. do 12. ure.

 

V času uradnih ur bo omogočen dostop do sprejemne pisarne Občine Komen v prvem nadstropju. Na vhodu v upravno stavbo si je potrebno razkužiti roke, v zaprtih javnih prostorih, kjer je medsebojna razdalja manjša kot 1,5m je še vedno obvezno nošenje zaščitnih mask (Sklep o uporabi ukrepov, ki jih določa Zakon o nalezljivih boleznih, pri nalezljivi bolezni COVID-19, Uradni list RS 79/2020).

Dostop do ostalih javnih uslužbencev je omogočen le na podlagi predhodne najave oziroma v dogovoru z zaposlenim. Svetujemo, da se za natančnejše informacije obrnete na javne uslužbence, ki zagotavljajo splošne informacije v zvezi z upravnimi storitvami s svojega delovnega področja. Kontaktni podatki zaposlenih javnih uslužbencev so dosegljivi tu.

 

Predlagamo, da vloge, dokumentacijo ter druge zahtevke na občinsko upravo Občine Komen še vedno pošiljate po e-pošti na naslov obcina@komen.si ali po pošti na naslov Občina Komen, Komen 86, 6223 Komen. Obenem predlagamo, da upravne storitve plačujete preko spletnih bank oziroma s plačilnimi nalogi (UPN) na poštnih ali bančnih poslovalnicah.

Opozarjamo, da bodo v ponedeljek, 1. 6. 2020 roki, ki so začeli teči pred uveljavitvijo začasnih ukrepov, s tem dnem tekli naprej, roki, ki v času trajanja začasnih ukrepov niso tekli, pa bodo s tem dnem začeli teči. Vsi, ki morate izpolniti kakršnokoli obveznost do organov ali bi želeli izkoristiti časovno omejeno pravico do pritožbe oziroma drugega pravnega sredstva ali sodnega varstva, bodite pozorni, da ne zamudite roka.

 

Mag. Erik Modic, župan

 

natisni